Lördag sista dagen denna månad!

Hej allihopa! Idag har man fyndat. Jag och Malin har varit på Erikshjälpen och där hittade vi en bilbarnstol för första månaderna som man kan bära! Jippi en sådan har vi funderat på så länge. Vet vad den kostade då, bara 90 kr. Fatta vad billigt. Ok begagnad, men den var ju jättefin och hel, så... Vi fyndade även en hel del barnkläder till billigt pris!

Ikväll var det meningen att Chimmy skulle komma hit, men jah känner mig så trött och slut så vi sket i det. Imorgon satsar jag på att jag och Malin ska gå på Gå-bingo, så Oliva(hunden) får röra sig lite. Kan behövas HAHA:)Sedan ska jag repa.

Brobergz spelar på Kajutan I Härnösand på fredag den 6. Kl 22:00-02:00 BE THERE!
Mer info på www.brobergz.se


Jag lever(pastej)

Hej!
Jag lever!!! Ska bara orka skriva så nu skriver Malin åt mig. Bra va?

Kortfattat över vad som hänt sedan sist är att vi har renorverat köket lite grand. Snyggt blev det! Tack pappa för hjälpen!
Vi har även köpt det sista inför dagen då valpen kommer ur Malins mage. (Haha)
Har också hunnit spela med Martinez på Bergsåker. Mycket ungdomar som dansade.

Ska försöka skriva själv imorgon... Men lovar inget.
Puss och godnatt!


Mycket att göra innan krypet ska ut...

Idag så har man tvättat och städat hela dagen. Det är mycket som man ska få till nu i hemmet inför ankomsten av det lilla krypet. Jag tror aldrig jag har tvättat så mycket barnkläder i hela mitt liv. Fast det är ju ganska klart att jag inte har det eller?... Sedan har vi satt upp barnsängen nu, det blev skitbra! Tagit fram en massa saker till barnet, samt gjort i ordning det mesta i och på skötbordet. Men som sagt det är ganska mycket kvar att göra, men det ska nog ordna sig. Vi hinner nog!

På kvällen av denna dag så har vi fotat nya bandbilder med bandet, hoppas det blev bra, men det tror jag,  Erik brukar kunna greja det där, medan man själv inte kan ett skit! Men alla är vi ska födda att kunna olika saker och hjälpa varandra! Nyheterna på Brobergz hemsida är uppdaterade gå in och kolla -------> www.brobergz.se <--------

Imorgon så ska man jobba kvällen, tungt men ganska sköt. Man får liksom göra som man vill känns det som. Det är inte lika mycket att göra heller, ändå får man inte mycket rast. Men när man inte har rast går kvällen fortare. Allt är på gott och ont.

Nu ska jag sova snart! Godnatt!

Spelningen med Brobergz på Nyår!

Spelningen var lätt bästa hittills. Så himla roligt. Kul att Sophie som är Brobergz nya Klaviatur- tjej (piano) ville följa med. Hon gjorde en kanon bra spelning, vilket jag tycker alla gjorde. Det var super bra arrangemang och bra bonde , bra biltur ner och hem. Helt enkelt en kanonresa. Hoppas det blir fler sådana.
Kolla in Brobergz hemsida www.brobergz.se Där finns massor av bilder från spelningen plus massa annat skoj!



                                                                                          Här spelade vi!


          

Skrivandet i denna blogg suger

Skrivandet i denna blogg suger för tillfället. Jag är så trött så jag orkar inte ens skriva blogg. Bara jobbar hela dagarna. Jobbar med allt från hemtjänsten till Brobergz.
Ska försöka skärpa mig, men kan inte lova. Kanske alla tror att jag är död och slutar läsa min blogg. Hoppas inte det, men blir lätt så om man inte är aktiv.

RSS 2.0